İçeriğe geç

Rusça Daway Ne Demek

Rusçada davay ne demek?

Davay, Rusçada “hadi”, Türkçede ise “hadi” anlamına geliyor.

Davay dasvidaniya ne demek?

Evet, biliyorum! “Sen kimsin? Hadi, elveda!”, Greed and Revenge, Rustemov kardeşlerin bir taverna şarkısıdır.

Dava nasıl yazılır Rusça?

Düş, düş, düş!

Rusça Daria ne demek?

Bu arada, modern Farsçada daryā (Eski Farsça drayah-) “deniz” anlamına gelir. Max Vasmer (ve diğer dilbilimciler) tarafından önerilen alternatif bir köken, Daria’nın Yunanca Δωροθέα (Dōrothéa; İngilizce’de Dorothy olarak çevrilmiştir) adının Rusça biçimi olduğudur; bu arada, “deniz” anlamına gelir. Max Vasmer (ve diğer dilbilimciler) tarafından önerilen alternatif bir köken, Daria’nın Yunanca Δωροθέα (Dōrothéa; İngilizce’de Dorothy olarak çevrilmiştir) adının Rusça biçimi olduğudur.

Daway ne demek?

Davay kelimesinin Türkçe karşılığı haydi’dir. Yani “hadi” anlamında kullanılan kelimenin Rusça karşılığı daday’dır. Davay kelimesi bu bağlamda iki kez kullanılır. Türkçe’de “haydi haydi” ifadesi Rusça’da “devay bayan”dır.

Rusçada teşekkür ederim ne?

Spasibo. Bu, Rusça’da teşekkür etmenin en yaygın ve popüler yoludur.20 Mayıs 2019Spasibo. Bu, Rusça’da teşekkür etmenin en yaygın ve popüler yoludur.

Rusça haraşo ne anlama gelir?

Anlamı bir yün örgü çeşididir. Kökeni Rusya olduğu kanıtlanan Harasho, TDK’ya göre bir yün örgü çeşidi olarak tanımlanmaktadır.

Svidaniya ne demek?

“Da svidaniya” “elveda” anlamına gelir ve tam anlamıyla İngilizce’de “elveda” anlamına gelir. 27 Şubat 2023 “Da svidaniya” “elveda” anlamına gelir ve tam anlamıyla İngilizce’de “elveda” anlamına gelir.

Menya zovut ne demek?

Merhaba, Hunter. “Benim adım…” demenin doğru yolu “Меня зовут” (Menya zovut) olacaktır. Bir kişinin adını sormak “Как тебя зовут?” Mümkündür. (Kak tebya zovut).16 Eylül 2018Merhaba, Hunter. “Benim adım…” demenin doğru yolu “Меня зовут” (Menya zovut) olacaktır. Bir kişinin adını sormak “Как тебя зовут?” Mümkündür. (Kak tebya zovut).

Rusça dobroski ne demek?

Örneğin, Türkçe yoğurt kelimesi birçok yabancı dilde kullanılmaktadır. “Dobroski” adlı bir kelime de Türkçeye girmiştir.

Rusçada kak ne demek?

Rusçada Kak “gibi” anlamına geliyor. 24 Eylül 2017Rusçada Kak “gibi” anlamına geliyor.

Rusça mojna ne demek?

можно (Mojna) – Mümkün.

Rusça alya ne demek?

Slavcada Alya kelimesi “güzel” anlamına gelen алая (“kırmızı”) kelimesinden türemiştir. Slavcada Alya kelimesi “güzel” anlamına gelen алая (“kırmızı”) kelimesinden türemiştir.

Rusça alina ne demek?

– Yalnız, – Asalet, – Işık. Bu, kızlara verilebilecek en sıra dışı isimlerden biridir ve son derece değerli ve harika bir anlama sahiptir.

Anastasia ne demek Rusça?

Anastasia, Yunanca ve Rusça kökenli bir kız ismidir ve “diriliş” anlamına gelir.8 Ocak 2024Anastasia, Yunanca ve Rusça kökenli bir kız ismidir ve “diriliş” anlamına gelir.

Davay davay nazdrovya ne demek?

Ülkemizde tam anlamıyla “şerefe” anlamına gelen bu kelimenin Rusçadaki karşılığı ise “iyi şanslar, afiyet olsun”dır.

Rusça mojna ne demek?

можно (Mojna) – Mümkün.

Rusça haraşo ne anlama gelir?

Anlamı bir yün örgü çeşididir. Kökeni Rusya olduğu kanıtlanan Harasho, TDK’ya göre bir yün örgü çeşidi olarak tanımlanmaktadır.

Rusça yedi ne demek?

7: семь=sem. 8: восемь = vosem. 9: девять = devyat. 10: десять = desyat.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Akkent Escort